Ga naar inhoud

Winfotos2022

Lid
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Winfotos2022

  • Verjaardag 6 maart

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Winfotos2022's prestaties

Actieveling

Actieveling (5/11)

  • Eén maand lid
  • Eén week lid
  • Actief Zeldzaam
  • Eerste bericht
  • Gespreksstarter

Recente badges

8

Reputatie

  1. Oké Michelle? Bedankt voor je bericht
  2. Hoi zoom co-loeffen wilde meschien foto kopen van me op zoom?? Hoe weet ik nou of co-loeffen nog interesse heeft om te kopen?? Omdat hem vraag was is deze foto ook te koop?? Meschien wilde hij het kopen Kunnen jullie contact met hem opnemen Welke foto hij wilde kopen of interesse had?? Of meschien geen interesse meer heeft Kun jullie het me laten weten!!
  3. Hallo zoom ik heb vraag over zoom Facebook portret challenges van 19 juni 2022??weten jullie wie de winaar daar van is wie de lowepro camera tas gewonnen heeft en de header van voorpagina van zoom ?? Zat heeltijd te wachten op de winaar hihi maar zag geen reactie meer van zoom op Facebook??
  4. Oké dan laat ik het staan de tags bedankt nog ???ohja had nog vraag over hoeveel foto's je mag inzenden in zoom fotowedstrijd?? Of in face challenges hoeveel foto's mag je sturen?? En als je foto's upload op je account in categorie?? Kun je foto's dan foto van de dag worden??
  5. Oh oké dan laat ik de automatische tags staan geen probleem?? Bedankt voor informatie terug Michelle
  6. Hey zoom.nl ik ben nieuw hoeveel foto's mag je in wedstrijden inzenden of hoeveel foto's mag je inzenden of zoom. nl Facebook challenge??
  7. Hallo hoe kun ik de automatische tags goed krijgen via me telefoon??
  8. Oh oké ja ben nieuw dacht meschien error in account oké bedankt voor het checken ?
  9. Heel veel werkt niet op me zoom.nl account
  10. Ja die ja kun je dat beter de nummer goed zetten?? Dit zijn me account text enzo maar geen likes of comments te zien in me account tis gewoon erg still want heb een wedstrijd foto geplaats in hema fotowedstrijd en andere gewoon in gepost in naakt catorie om mensen te laten zien hoe mooi foto dat is?? Ik stuur even hier screenshots??
  11. Ja alleen leeg website van me account en 2 foto's gepost eentje in wedstrijd Hema van het jaar en een foto voor te laten zien maar zie dat ik geen likes of geen comments krijgt onder me foto?? En jullie even telefoon nummer aanpassen beter zetten want je raakt in de war!! Telefoon nummer van klantenserice of reshift?? Ik ga even foto's plaatsen van errors
  12. Hallo ik ben vandaag nieuw op zoom.nl,gelijk alles in errors heel me zoom account?? Ik doe met een wedstrijd foto mee en een foto voor te laten zien aan mensen in naakt catorie?? Waneer word error opgelost!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...