Ga naar inhoud

Markofotografie

Lid
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Markofotografie

  1. Ik plaats een logo op foto's die Instagram opgaan. Puur voor de naamsbekendheid omdat ik nog beginner ben. Heb weleens een foto van me in de krant gezien waar een ander met de eer ging strijken, sindsdien een logo erop. Hoorde laatst van iemand dat mijn foto's op een website stonden, was blij dat m'n logo erop stond ,goede reklame.? Moet niet storen vind ik, probeer wel rekening met de foto de houden.
  2. 2 Bruiloften gefotografeerd voor vrienden en toen reportageflitser en 35mm gehuurd, Vind het zonde om te kopen, want gebruik het verder nooit.
  3. Ik gebruik meestal de 70-200 f2.8 Canon L lens, en daarna een Canon 17-50 f2.8 . Ook altijd een Tamron 18-400mm voor het gemak bij me.
  4. haha , ik maak hem bij "mijnwebsitemaker" op zxcs.nl betaalde server, Net geen €100 p/jaar
  5. Dankje ko3ntje , ook voor t verwijderen lukte mij niet. website is ook markofotografie met .nl erachter? lekker makkelijk.
  6. Hallo, ik ben Marko 48jaar en heb als hobby fotograferen. Ik ben in 2018 begonnen met foto's maken bij een handbalwedstrijd. Zonder enige ervaring maar vond dit zo leuk dat ik er heel veel over ben gaan lezen (handbal en sportfotografie). Toen bij een vereniging in de buurt gevraagd of ik meerdere wedstrijden mocht fotograferen, en zo is de hobby begonnen. Helaas door de welbekende ziekte geen sport voor een flinke periode en ben toen maar de natuur ingedoken, na een een natuurfotografie cursusje. Wat was dat een verschil met sportfoto's maken! In de natuur is wel heel leuk en doe dit ook nog steeds. Sinds kort de sportfotografie weer opgepakt. En nu vooral de Beachhandbal. En wie weet binnenkort de zaal weer in. Ben ook bezig om een website te maken, maar dat valt niet mee als leek. Je kan me vinden op instagram als markofotografie (ook mijn profiel hier, heet zo) Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom. groeten, Marko
×
×
  • Nieuwe aanmaken...