Ga naar inhoud

Gietjedo

Lid
  • Aantal items

    167
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Alles dat geplaatst werd door Gietjedo

  1. Als je in de gelegenheid bent zou ik de omgeving vooraf gaan verkennen. Maar als dat niet mogelijk is heb je mogelijk hier wat aan: https://www.nvbs.com/wisselexpositie/treinen-in-de-bollenstreek/ Ik wens je veel plezier.
  2. Hallo Anne, leuk dat je meedoet op dit forum. In jouw verhaal herken ik veel. Ik ben begonnen met EOS RP en RF 24-240, prima combi. Niet de snelste camera, batterij gaat minder lang mee en één geheugenslot. Voor mij redenen om een EOS R7 erbij te kopen en afgelopen winter heb ik gebruik gemaakt van een aantrekkelijke wintersale korting op de EOS R6. Mijn tip is: Blijf sparen en wacht een kortingsactie af als je nieuw zou willen kopen. Kijk eventueel naar gebruikte camera's. De R7 en R6 zijn sneller, hebben betere batterijduur (zelfde type) en twee geheugenslots (ik bewaar foto's op JPEG en cRaw).
  3. Had mij leuk geleken, maar 10 maart heb ik een andere activiteit die al heel lang in de agenda staat. Veel plezier gewenst en laat wat foto's zien.
  4. Hallo Suze, leuk dat je meedoet op dit forum. Bij het starten als ondernemer hoort een goede voorbereiding. Een goede website is belangrijk, die voorbereiding ben je al mee gestart. Op dit forum is zeker informatie te vinden, bijvoorbeeld: Gebruik de zoekfunctie wanneer je andere informatie wilt vinden. Veel succes met jouw plannen.
  5. Op deze pagina staan de challenges die er zijn geweest: https://zoom.nl/challenges Deze challenge/fotowedstrijd loopt nu: https://zoom.nl/nieuws/fotowedstrijd-portret-doe-mee-en-win en de button Doe mee geeft nog steeds een 404 melding. Dit zal de beheerder van de website moeten oplossen.
  6. Bij gerichte vragen om feedback zou ik na het plaatsen van de foto op zoom als eerste zelf een opmerking maken bij de net geplaatste foto.
  7. Als er dan een reactie op Zoom wordt gegeven doe je er goed aan om daar op te reageren. Het minste wat je kunt doen is een like op de reactie geven (klik op ^ achter reageren). Wanneer iemand meer inhoudelijk reageert wordt er van jou ook respons verwacht. Andere kijkers zien dat en gaan eerder reageren.
  8. Mijn ervaring is dat niet altijd EXIF informatie wordt meegegeven. Als ik in de foto editor van Microsoft een foto crop, wil EXIF informatie wel eens ook weggeknipt zijn. Begrijp ik dan dat ik de EXIF informatie weer 'handmatig' zou kunnen aanvullen?
  9. Dit zag ik bij Ontdekken in Aanbevolen challenge. Er is nog lang niet genoeg verbeterd :-(
  10. Op basis van telefoonnummers kun je de spam accounts van elkaar onderscheiden, toch? Het zou makkelijk moeten zijn om een spam account te signaleren en zo te laten verwijderen. Als Zoom passief blijft vrees ik dat er mensen in toenemende mate gaan afhaken.
  11. Dat is duidelijk. E-mail sturen vind ik omslachtig en het is niet bekend wie al ongepaste foto heeft gemeld. Het zijn vaak vele spamfoto's, rapporteren van profiel lijkt mij handiger. Maar oké.
  12. Het kan nog mooier: Kijk op Zoom.nl
  13. Het op dit forum melden van spam zoom profielen is volgens mij handiger dan het sturen van een e-mail. Als andere forumleden dit net zo doen en daar één topic voor gebruiken, kunnen andere forumleden snel zien wat er al gemeld is. Zou dit volgens @hans_zoomredactie een aanvullende werkwijze kunnen zijn? Zijn er moderators op dit forum die op Zoom spam profielen kunnen verwijderen?
  14. Je kunt er bijna de klok op gelijk zetten: Op dit profiel -https://zoom.nl/profiel/mrasadabbasi1 - is een spammer gestart @hans_zoomredactie
  15. Dit is de link naar jouw profielpagina: https://zoom.nl/profiel/steelguy die je kan opnemen in een handtekening zoals ik en anderen eerder hebben gedaan. Dat gaat je vast lukken!
  16. De zoomwebsite wordt goed gevonden door bots die websites scannen (niet alleen op tekst, ook op afbeeldingen). Zou het zo kunnen zijn dat foto's in de categorie Naakt spam over een bepaald onderwerp aantrekt?
  17. Hoe kun je spam accounts op zoom rapporteren? Dat moet toch makkelijker kunnen dan een e-mail sturen?
  18. Volgens mij is andersom een betere benadering. Alleen BeNeLux met Du toestaan en verzoeken uit andere landen eerst laten beoordelen. Zojuist schermafbeelding gemaakt om ongeveer 11:45... Onder menu Ontdekken
  19. Onleesbare spam gerapporteerd, volgens mij staat het filter nog niet goed :-(
  20. Hallo Corine, leuk dat je meedoet aan Zoom en dit Forum. Veel plezier gewenst met de leuke hobby en jouw Canon camera.
  21. Leuk dat je meedoet op dit Forum André. Waar zijn jouw foto's te zien?
  22. Leuk dat je mee doet Andrew Chewy op Zoom en op dit Forum. Veel plezier gewenst met jouw specialisatie in boudoirfotografie. Nergens anders belangstelling voor?
  23. Leuk dat je meedoet op Zoom en op dit Forum Doeke. Ben benieuwd naar jouw foto's. Veel plezier gewenst.
  24. Het forum is terug, maar de berichten in dit topic zijn nog niet hersteld. Hopelijk komt dat er ook nog van. En nu maar hopen dat het probleem is opgelost.
  25. De spammers hebben in dit draadje nog niet gereageerd, voor de rest is het hopeloos...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...