Ga naar inhoud

lleejjoonn

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

lleejjoonn's prestaties

Junior

Junior (2/11)

  • Eerste bericht
  • Gespreksstarter

Recente badges

0

Reputatie

  1. Na nog een avondje googlen en reviews bekijken (o.a. op dpreview.com) denk ik dat de Nikon Z5 met 24-70mm een kanshebber gaat zijn. Deze heb ik nog niet in m'n handen gehad dus binnenkort nog maar een keer naar de winkel. Andere suggesties zijn nog steeds welkom ?
  2. Het was de RX10 iv. Vast een goede camera maar niet waar ik om gevraagd had.
  3. Hallo Jeroen, Bedankt voor de info! Dat van de sensor klinkt logisch en ik heb inderdaad onlangs nog met een a6400 in m'n handen gestaan. Aan jouw foto's en video's te zien kom je ook uit de buurt van Noordwijk. Toevallig nog een aanrader voor een goede zaak? De laatste waar ik ben geweest hielp me heel erg goed maar stuurde mij in de richting van een compact camera terwijl ik toch echt om een systeem camera vroeg.
  4. Hallo Peter, Bedankt voor de reactie en tips. Ik ga nog eens rondneuzen op dpreview.
  5. Hallo! Ja €1800 is inclusief objectief. Een voorkeur voor een merk heb ik niet. Ik heb wel het idee dat de Sony camera's over het algemeen wat kleiner zijn en dat ze deels gericht zijn op video/vloggen(?). De video functies van een camera vind ik persoonlijk wat minder interessant.
  6. Hallo allemaal, Omdat fotografie mij steeds meer begint te interesseren ben ik opzoek naar een goede camera. Momenteel bezit ik nog geen camera en ben dus echt nog een beginnende beginner. Ik ben inmiddels een paar weken aan het oriënteren. Op sommige vlakken ben ik verder gekomen. Op andere vlakken ben ik door al het oriënteren het spoor bijster. De reviews online zijn leuk maar het is niet altijd duidelijk of een review gesponsord is. Ik zoek dus eigenlijk wat hulp bij het maken van een goede keuze. Wat weet ik wel: - Ik ben opzoek naar een systeemcamera. - Ik heb vrij grote handen dus de camera mag wat body hebben. - Een camera hoeft niet perse heel licht te zijn. - Ik zal voornamelijk foto's maken van natuur, architectuur en in portret vorm. - Mijn budget is +/- €1800. - Liever nieuw dan tweedehands. - Ik wil een beginnerscursus gaan volgen. Waar kan ik hulp bij gebruiken: - Welke systeemcamera is een goede optie? - Wat is een goede lens om mee te starten? - Ik neig naar fullframe, of is dat echt overbodig? Ik ben zoals gezegd een beginner. Dus ja heel veel camera's zullen prima zijn. Ik wil alleen wel graag een kwalitatief goede camera waar ik ook nog wat aan heb als deze hobby wat meer uit de hand loopt. Ik hoor graag welke camera jij zou kiezen, met welke lens en waarom. Alle hulp wordt gewaardeerd! Groetjes Léon
×
×
  • Nieuwe aanmaken...