Ga naar inhoud

Arugula.Studio

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Arugula.Studio's prestaties

Junior

Junior (2/11)

  • Eén week lid
  • Eerste bericht
  • Gespreksstarter

Recente badges

7

Reputatie

  1. Hi Bart, Bedankt voor het meedenken :). Er zitten enkele seconden tussen de foto's. De recycle tijd van mijn flits zou tussen de 0.1- 2.6 seconden liggen, dus tenzij ik heel snel ben in klikken, onderdeel weghalen en weer klikken zou hij weer ready to go moeten zijn denk ik? Qua onderwerp zit er zodanig weinig verschil in dat dat niet van invloed is denk ik. Meestal gaat het echt om het draaien van een stukje groenten, of in het geval hierboven het weghalen van 1 dun plakje selderij... Je snap misschien dat ik er helemaal niks meer van snap haha.
  2. Dat is wel de bedoeling! Ik fotografeer nu hobbymatig steeds vaker ook natuur, dus ik verwacht zowel culinaire foto's als de natuurfoto's te plaatsen.
  3. Ik heb recent een fotoset gemaakt voor een stopmotion. Hierbij is de opstelling hetzelfde gedurdende de gehele shoot: flitser kom ik niet aan, camera ook niet. Ik maak een foto d.m.v. tethering met Capture One. Nu blijkt dat er (minimaal) verschil zit tussen de belichting (en soms ook witbalans) van verschillende foto's in deze serie. De mogelijke problemen die ik inmiddels bedacht heb, maar het niet zijn: - Flits + sluitertijd is zodanig afgesteld dat er toch nog extern licht bij komt. - Witbalans staat ingesteld op automatisch en meet voor iedere foto opnieuw. - Camera staat niet op manual en sluitertijd, diafragma of ISO past toch automatisch aan. - Elke foto wordt anders bewerkt. Hieronder even een zeer ingezoomde side-by-side van hetzelfde stukje van de foto. Hopelijk kan iemand mij helpen, want ik ben echt totaal puzzled!
  4. Ik gebruik de Sony A7III. Gebruikte voorheen een (instap) Canon M3 waar ik toen ook heel blij mee was, maar het was echt tijd voor een upgrade ?
  5. Hallo allen, Ik ben Annemiek (28) en ik werk als food fotograaf/ food stylist in mijn eigen bedrijf Arugula Studio. In mijn tienerjaren heb ik veel analoog gefotografeerd (nog een leuke verzameling camera's aan over gehouden). In de jaren daarna heb ik weinig gefotografeerd, tot ik op mijn studentenkamer besloot mijn eten te gaan fotograferen met mijn telefoon. Voor een lessenserie tijdens mijn tweede studie moest ik een digitale camera hebben en toen heb ik de Canon M3 gekocht. Daarna is de liefde voor fotografie exponentieel gegroeid. Momenteel fotografeer ik met mijn Sony A7III, waar ik meestal mijn Sigma 105mm lens op heb zitten. Neem vooral ook een kijkje op mijn website (www.arugulastudio.com) als je wat van mijn werk wil zien. Vrolijke groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...