Ga naar inhoud

YongleiOfficial

Lid
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

YongleiOfficial's prestaties

Ontdekker

Ontdekker (4/11)

  • Eén maand lid
  • Eén jaar lid
  • Actief Zeldzaam
  • Eén week lid
  • Reageerder

Recente badges

7

Reputatie

  1. Ik verkoop mijn vlaggenschip 1DX met lens. De camera heeft minder dan 253.000 clicks en heb ik diverse keren laten reinigen. Zowel de camera als de lens werken goed naar behoren. Er zijn gebruikssporen langs de randen van de camera en zit er een dun krasje in het LCD-scherm, dit beïnvloedt niet de prestatie en de beeldkwaliteit van de camera. Er zijn enkele lichte gebruikssporen te vinden op de lak van het objectief. Om een beeld te krijgen van de staat van de apparatuur, kunt u de bijgevoegde foto's bekijken of via deze link naar de advertentie op Marktplaats gaan. Vraagprijs: € 899,00
  2. Ik heb geen idee hoe het komt, maar het lukt mij nog altijd niet haha. Dat is dan even pech voor mij ?
  3. Raar dat sommige het wel kunnen en andere weer niet ?
  4. Mij lukt het helaas nog steeds niet, zowel op mijn telefoon als via mijn laptop. Ik wacht even het antwoord af van de redactie. Ik heb het ook geprobeerd in diverse webbrowsers ? Bedankt voor het antwoorden.
  5. Ik kan hier niets neerzetten, Ik kan alleen de tags verwijderen en de text in de balk selecteren, maar ik kan geen tags toevoegen, dit is bij al mijn foto's zo. Ik heb net een mail naar redactie@zoom.nl gestuurd.
  6. Ah sorry, ik had hem in de verkeerde categorie gezet. Bedankt voor het aanpassen! Ik heb het inderdaad al geprobeerd bij "foto bewerken". Dit lukt nog, maar als ik dan op de balk "Tags bij je foto" dan kan ik hier niet op klikken om tags toe te voegen. Normaal gesproken zou die tekst verdwijnen en kan ik hier zelf iets noteren.
  7. Hi allemaal, Mijn naam is Yong Lei van Barlingen en ben er zojuist achter gekomen dat zoom een forum heeft haha. Ik ben 23 jaar oud en ben een fulltime studente Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast mijn studie vind ik het leuk on te fotograferen, boeken te lezen, series en films te kijken, sporten en door huisdansen wanneer ik aan het schoonmaken ben. Mijn hobby door de jaren heen is begonnen bij het maken van foto’s met de compactcamera van mijn ouders of een wegwerpcamera. Tijdens mijn mbo-opleiding, kreeg ik het vak fotografie erbij. Ik deed mijn best voor alle fotografieopdrachten, maar als resultaat werd mijn werk afgekapt met de feedback dat mijn docent het 'gewoon' niet mooi vond, omdat het niet zijn smaak was. Helaas werd mijn liefde voor fotografie minder en gebruikte ik mijn camera alleen nog voor schoolopdrachten. In 2020 ben ik opnieuw verliefd geworden op fotograferen! Ondertussen is mijn hobby uitgebloeid tot mijn passie. Website: https://zoom.nl/profiel/yongleiofficial https://leisraw.nl Veel liefs ?
  8. Hi allemaal, Ik wil graag een paar tags toevoegen aan mijn foto's die ik ben vergeten, echter lukt het niet meer om tags toe te voegen. Het lukte bij een foto, maar de rest doet het niet. Dit is zowel via mijn telefoon als via mijn laptop. Weet iemand hoe je dit kan oplossen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...