Ga naar inhoud

woahruben

Lid
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door woahruben

  1. Goedemiddag, Ik zoek een bedrijf die custom made fresnel viewfinders maakt voor large format camera's (8x10, 20x24). Weet iemand een adres die ik hier over kan benaderen? Mvg
  2. Yes, dat komt goed. Top, dankjewel
  3. Dankjewel. Zoals als dit bijvoorbeeld? Zoek ik dan op de juiste term?
  4. Ik zal eens kijken naar een ND6 filter. Bedankt!
  5. Dank voor de reactie. Ik zal er inderdad mee moeten expirementeren, alleen probeer ik het zo snel mogelijk goed te doen aangezien de film erg schaars is en 1 exposure inmiddels al 12 euro kost. (1 pack = 120 euro waard). Zou deze geschikt zijn voor wat ik zoek?
  6. Hallo allemaal, Ik gebruik een analoge Polaroid Big Shot camera. Deze heeft op de lichtste setting een f24 lens en op het donkerst een f55. Hij heeft een fixed shutter speed van 1/52. Ook is deze camera alleen te gebruiken met een MagiCube (flits). Nou zit ik met een vraag. Deze camera is ingesteld voor ISO 80-100 pack film, die tot 2016 werd geproduceerd. Nou heb ik een grote stache aan Fuji FP-3000B black and white film met een iso van 3000. Deze wil ik graag in deze Big Shot schieten, alleen riskeer ik dan natuurlijk dat de belichting niet goed is aangezien deze is ingesteld op ISO 100. Daarom wou ik een ND filter gebruiken, alleen ben ik echt een leek wat betreft ND filters of f-stop compensatie. Wat voor ND filter zou ik nodig hebben om de ISO 3000 te schieten in een camera die ISO 100 gebruikt? Groet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...