Ga naar inhoud

KeesKr

Lid
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door KeesKr

  1. Ja heb ik gezien. Ik ga dat nog uitproberen. Ik heb daar voor binnen een auto rail voor. Maar voor buiten zeker een optie.
  2. Ik gebruik de Canon 80D voor m.n. Macro en de Canon R7 voor m.n. vogelfotografie.
  3. KeesKr

    Welke telezoom

    De Canon RF 100-400 5.6 - 8 is voor FF zie ik. Heb net de R7 gekocht, dus daar blijf ik maar even bij :). Bedankt voor de reactie. Ik heb de Sigma 100-400mm op het oog. Misschien dat iemand daar nog ervaringen mee heeft of opmerkingen?
  4. Ja, daar kom ik regelmatig ?
  5. KeesKr

    Welke telezoom

    Daar heb je wel een puntje met weinig licht. Ik zal eens verder zoeken. Moet wel een beetje betaalbaar blijven... ?
  6. KeesKr

    Welke telezoom

    OK, dat herken ik goed. Welke lens heb je dan van 100-400mm? Ik zag dat er diverse waren in verschillende prijs categorieën (Sigma, Tamron, Canon, etc.). Advies?
  7. Ik heb een speciaal studiootje ingericht voor macro. Dit steeds weer afbreken en ombouwen is zo wat. Daarnaast wil ik een kantelbaar schermpje voor die macro studio. Die zat niet op de 7DII en heb toen een tweede camera aangeschaft. Nu op de R7 zit er wel 1.
  8. Hoi. Ik ben Kees en kom uit Harderwijk. Ik doe m.n. aan vogel- en macrofotografie. En dan specifiek ook aan extreem macro (met microscoop objectieven). Ik ben Canon georiënteerd en heb een R7 voor vogelfotografie en een 80D voor de macrofotografie.
  9. KeesKr

    Welke telezoom

    Ik doe veel aan vogelfotografie. Ik heb sinds kort een Canon R7 met een Sigma C 150-600mm. Hiervoor een 7DII. Dit gaat uitstekend op wat grotere afstanden en goed licht. Maar ik wandel ook graag door het bos, opzoek naar vogeltjes. Vaak zijn de afstanden tot de vogels korter (een paar meter), tussen de struiken/takken en met weinig licht. Daarnaast fotografeer ik regelmatig/graag libellen. Ook op enkele meters afstand. In beide gevallen is de 150-600 mm dan iets te groot. Ook is hij wat groot/log in gebruik tijdens een stukje wandelen. Ik zoek dan ook een kortere/kleinere telezoom objectief. Ik zat te denken aan iets als Sigma 100-400mm f/5.0-6.3. Heeft iemand advies, mening of afraders? Ik kom er niet echt uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...