Ga naar inhoud

Saffier

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Saffier's prestaties

Junior

Junior (2/11)

  • Eerste bericht
  • Gespreksstarter

Recente badges

3

Reputatie

  1. Bedankt voor je antwoord! Ik heb toch besloten van deze camera af te zien en ben voor de Canon Coolpix SX70HS gegaan. Deze is wat handzamer en heeft toch nog 65x optische zoom.
  2. Bedankt voor je antwoord! Erg verhelderend.
  3. Saffier

    Nikon Coolpix P950

    Wie is in het bezit van een Nikon Coolpix P950 en wil zijn/haar ervaringen delen? Mij spreekt het enorme zoombereik aan en dit toestel lijkt me een stuk handzamer dan zijn grote broer, de P1000. Wel vraag ik mij af of de foto's met maximale zoom scherp worden en of deze uitvergroot kunnen worden naar bijv. 50x70 cm of groter. Is het aantal mp van 16 voldoende? Is de camera snel genoeg? Het lijkt mij leuk om betere foto's te kunnen maken van vogels en reeën. Mijn huidige camera (Sony HX400-V) heeft 50x optische zoom en 20 MP. Hiermee uitvergroten tot 50x70 cm gaat prima. Of raden jullie een ander toestel aan? Alvast bedankt voor je reactie.
  4. Saffier

    Saffier

    Ik ben 55 jaar, moeder van 2 volwassen kinderen en ben in het bezit van Sony HX400-V. Erg mooie foto's en 50x optische zoom. Helaas heb ik nu problemen met de beeldstabilisatie, wat vaak voor schijnt te komen. :-( Mijn kennis is momenteel nog beperkt. Ik houd onder meer van natuurfotografie en ben me nu aan het oriënteren op een andere camera. Groet,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...