Ga naar inhoud

Botje

Lid
  • Aantal items

    130
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door Botje

  1. 2 uren geleden, Stefanie71 zei:

    Ik weet niet of het aan gmail ligt maar dat zou wel sterk zijn ... gmail heeft wel veel mapjes waar een bevestiging in verdwaald kan zijn ... standaard al primair reclame sociaal en spam ...

    Ik denk niet dat het aan Gmail ligt, ik gebruik mijn eigen email adres (eigen domein), ook daar heb ik alle mapjes door gespit maar helaas. Ook heb ik inmiddels 2 keer een mail naar de beheerder (mail@photodrome.nl) gestuurd echter in beide gevallen tot op vandaag geen respons. Ik begin langzamerhand de moed te verliezen en te accepteren dat ik het voorlopig alleen met het forum van Zoom.nl (inclusief de ongewenste reclame) zal moeten doen. Zucht!!!!😫

    • Like 1
  2. 9 uren geleden, Ingridgb zei:

    Nog steeds geen toegang… Zijn er meer mensen die bij Photodrome een account met een gmail-adres hebben aangemaakt? Kan daar het probleem misschien in zitten?

    Bij mij is het ook nog steeds niet gelukt,

    Ik heb mijn eigen email adres van mijn eigen domein gebruikt,

    een nieuw wachtwoord aanmaken wil ook niet, daar mijn gebruikersnaam al in gebruik is.

    ook heb ik inmiddels al 2 keer een mail gestuurd naar mail@photodrome.nl. echter op beide mails heb ik nog geen respons gehad

    men zou bijna de moed gaan verliezen.😫

  3. 9 uren geleden, Bladehans60 zei:

    Met de 100-500 op pad geweest

    07042024_FuutKlein.jpg

    07042024_FuutOpNestANS4032klein.jpg

    Bladehans, twee mooie platen, die onderste, heb jij die met autofocus geschoten? en op 500 mm? die broedende Fuut ziet er behoorlijk nerveus uit (kopveren liggen plat)

  4. 18 uren geleden, Stefanie71 zei:

    'Nadat alle velden zijn ingevuld en op het eind een code is ingevuld retawretaw krijgje een email van de beheerder.
    Die kan in de spambox zijn beland.'

    Zou dat het zijn misschien ...

    Stefanie, Nu begrijp ik er niets meer van, ik kan nog steeds niet inloggen/registreren, mijn gebruikersnaam blijkt nu bezet te zijn, ook staat de keuze voor een wachtwoord op slot, en er zit niets in mijn spam-box

    Maar ik kan nu wel in het "forum", help, en hulp komen en daar alles lezen, inclusief de moeite welk jij daar voor mij gedaan hebt, nog bedankt daar voor, maar ik kan dus nog niet reageren omdat ik niet geregistreerd  ben.

    Wel ben ik nieuwsgierig om die andere Botje op dat forum te ontmoeten.

  5. 19 uren geleden, Lenjan zei:

    Als je een foto bewust scheef zet kan je dat beter wat overdrijven zodat ook direct duidelijk is dat het bewust gedaan is, zoals deze b.v.

    max-verstappen-red-bull-racing.webp

    Ben ik helemaal mee eens, maar nu de auto helemaal scherp is, behalve de velgen, ziet men alleen maar beweging en snelheid, de logica verteld mij dat hij van links naar rechts beweegt 

  6. Op 21-4-2024 om 12:11, Stefanie71 zei:

    Afgelopen vrijdag dagje vrij genomen om weer eens naar het Hallerbos te rijden, K*# weer, veel te vroeg opstaan, wind en het (te) vroege voorjaar heeft gezorgd dat al veel uitgebloeid is, maar ondanks dat blijft het een prachtig sprookjesbos ...

    B_MG_7792-99_Stack 1.jpg

    Stefanie, Ondanks dat K*# weer heb jij het toch maar voor elkaar gekregen deze bijna surrealistische plaat te maken, die lichtval op die beuk en die blauwe bosbodem. Een klein stukje van de onderkant afknippen, en dan zou deze foto zo boven mijn bank mogen hangen.

    • Like 1
    • Thanks 1
  7. 6 uren geleden, Ingridgb zei:

    Toch ook wel mooi, hoor, misschien inderdaad met iets meer ruimte aan de linkerkant... 

    Inderdaad wel mooi, maar misschien omdat alleen de cabine scherp is krijg ik de indruk (optische illusie) dat bijna het gehele beeld zich met een rotgang naar rechts beweegt, terwijl de cabine stil staat. met b.v. het fotograferen van een waterval is het meestal andersom. 

    • Haha 1
  8. Het klopt dat deze foto mooier oogt, echter het perspectief klopt niet meer, wat in de originele foto wel het geval is. Was jij bijvoorbeeld op de as van de weg staan, dan had het perspectief wel geklopt.

  9. 2 minuten geleden, darka zei:

    @myronsands Gewoonlijk is het wel even de bedoeling dat je vertelt wie je bent voordat je je in een gesprek mengt. Is bij een verjaardagsfeestje ook beetje de bedoeling toch? 

    En, ik heb een beetje moeite met je onderschrift, reclame maken voor een casino.. Waarom, en hoort dat hier thuis? 

    Ik ben het met Darka eens, erger nog, omdat het betreffende onderschrift helemaal niets met fotografie te maken heeft, vat ik het op als ongewenste reclame en hoor het dus niet op dit forum thuis.

    • Like 1
  10. 16 uren geleden, Sarineke zei:

    Dank Botje! Ik heb al veel voorbij zien komen omtrent mijn naam, maar Rarineke nog nooit, dus weer een erbij. 😉 Maar goed om te horen dat ook al fotografeer je al lang, je hier op het forum nog veel bij kan leren. Een goede plek dus.  

    Sorry mijn excuses, te snel getypt of een vuiltje op mijn leesbril 🫢

  11. Hallo Rarineke, welkom op dit forum, voor alle fotografie gerelateerde vragen kun je hier terecht.

    zelfs ik, die al jaren fotografeert, leer hier op het forum vaak nog heel veel.

  12. Hallo Henry, welkom op dit forum en laat nou net het delen van informatie betreffende Fotografie en daaraan gerelateerde onderwerpen één van de primaire doelen van dit forum zijn.

  13. 11 uren geleden, PeterKosterHT zei:

    Die ooievaar is gewoon lief, die weerspiegeling in het water is mooi mysterieus. Daar kijk ik toch wat langer naar.

    ik ben het met Peter eens, die foto van die spiegeling zou ik bijna abstract willen noemen, heel mooi.

    • Like 1
  14. Als ik vogels ga fotograferen, probeer ik mij te houden aan een lijstje van gedragingen voor een natuurfotograaf van de vogelbescherming , welke trouwens geen wettige grondslag heeft.

    Daar staat o.a. in dat als een vogel vluchtgedrag vertoond de fotograaf b.v. te dicht bij komt, of er zijn roofdieren in de buurt zoals katten ed.  En zoals elke zich zelf respecterende natuurfotograaf weet is nestfotografie uit ten boze, maar dat terzijde.

    Als vogels dus rustig op die vetbol blijven zitten terwijl men aan het fotograferen is met of zonder flitsen, is er volgens mij niets aan de hand. Echter is hier wel de vraag aan de orde of het ethisch verantwoord is voor een natuurfotograaf (wilde)dieren met voer te lokken om die vervolgens gemakkelijker te kunnen fotograferen.

    Hierdoor kom ik op de volgende vraag: bestaat er op Zoom.nl een soort van gedragscode betreffende natuur- en/of wildfotografie? en zo ja, waar kan ik die dan vinden?

    • Like 1
  15. 2 uren geleden, GinaHeynze zei:

    Ik heb wel begrepen dat je hiervoor toestemming kunt krijgen als je om medische redenen niet zo ver kunt lopen. 

    Dat klopt! echter die toestemming kan men alleen krijgen in combinatie met een jaarkaart, men krijgt dan zo'n label om aan het stuur te hangen, (lijkt op zo'n ding welke men ook aan een deurkruk van een hotel kamer hangt). daar komt bij dat men dan alleen maar op de verharde (klinker) paden mag fietsen. En zo'n kaart brengt geen extra kosten met zich mee. en schijnt het ook alleen maar te gelden voor een gewone fiets of een driewieler, dus niet voor een racefiets of een mountainbike bv.

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...