Ga naar inhoud

Fotoviewer met selectie/dump functie


vanAerssen

Aanbevolen berichten

Goedemiddag,

 

Ik zoek een fotoviewer voor op de windowsPC waarmee je foto's kunt bekijken (evt een beetje kun bijwerken) en waarmee je tijdens het bekijken de foto's gelijk in een gewenste map kunt zetten ( kopiëren).

Volgens mij zat deze functie is de Windows fotoviewwer, maar op een of andere manier ben ik deze kwijt, of is deze functie eruit gehaald...

Kunnen jullie mij tips geven? 

Bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

De twee overbodige vragen lijken inmiddels verdwenen, even voorstellen wordt nog steeds zeer op prijs gesteld.

Ondertussen maar vast een antwoord: het barst van de photoviewers, maar de bekendste is irphan view. Die heeft voor mij het voordeel dat je van daaruit direct een foto kunt openen in photoshop. Voor zo ver fotoviewers immers al bewerkingsmogelijkheden hebben, zijn die per definitie vrij beperkt...

\

Link naar reactie
Delen op andere sites

Goedemorgen, ja er ging iets niet goed met registreren enzo... Gelukkig staat er nu 1 topic. Het gaat mij dus puur om het bekijken van de foto's. Want bewerken, dat is weer een ander verhaal. Hoewel ik al vanaf mijn 15e fotografeer ben ik niet zo vaardig met Photoshop. Het staat nog steeds ? op mijn lijstje om er eens een cursus in te gaan volgen. Begonnen met een Nikon EF-100 ben ik via een Minolta, Sony A100, Sony A550, Nikon D7200 nu bij een Nikon D7500 met 18-140mm. Bevalt me prima. Echt specifieke onderwerpen/specialisaties heb ik niet, maar vind het gewoon leuk om te doen. 

Al met al dus een flinke verzameling foto's opgebouwd-redelijk geordend gelukkig, maar soms wil je uit verschillende mappen foto's halen, maar om dat niet te omslachtig te hoeven doen, zoek ik dus een fotoviewer waarmee ik foto's uit verschillende mappen kan bekijken, maar als ik een leuke zie, die dan met 1 klik in een aparte map kan plaatsen, zodat er bijv. een fotoalbum van gemaakt kan worden.

Hopelijk is er zo wat meer duidelijkheid...

Dank voor de reactie!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...