Ga naar inhoud

Streaming setup Zaal voor MFT


ehulst

Aanbevolen berichten

Voor een (kerk)gemeente streamen we al een tijdje. Hiervoor hebben we 3 camera's in gebruik met een BM atem pro switcher (alles op HDMI). 1 Camera wordt hier bediend door een cameraman. Inmiddels zijn er 2 camera's aan vervanging toe. Omdat we al een BM studio 4k pro hebben (staat nu in vaste opstelling), zit ik te denken aan de volgende opzet. Nu heb ik inmiddels een hoop bijgeleerd, maar ben nog steeds leek op het gebied van lenzen en systemen.

De Studio 4k pro te verplaatsen naar de bemande camera positie. De vaste opstellingen voorzien van de Studio 4k plus. De lenzen voor de vaste opstelling gaat wel lukken. Maar voor de bemande positie loop ik vast.

Ik wil hier graag een zoom en focus bediening aan de handles van het statief (dus iets van auto focus en power zoom, of hoe dit ook heet). Dus niet allen de mogelijkheid om aan de lensrngen te draaien. We praten dus over een MFT montering. Zoombereik (rekening houden dat dit nog x2 moet) ~20 - ~>100 (die 20 moet niet echt veel groter worden ivm totaal shots)

Iemand suggesties?

 

aangepast door ehulst
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi ehulst,

Dit is inderdaad een vraag die niet helemaal past bij dit forum. Ik heb wel enige video kennis, maar accessoires zoals een focusring heb ik zelf geen ervaring mee.

Eventueel kun je op Facebook kijken naar de groep: videomattie (https://www.facebook.com/groups/videomattie). Dit is een actieve groep met mede-videografen die elkaar graag verder helpen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...