Ga naar inhoud

Je eerste trouwreportage: mooi verhaal in de nieuwe Zoom


PeterKosterHT
 Delen

Aanbevolen berichten

Mooi verhaal in de nieuwe Zoom: waar je allemaal aan moet denken als je een trouwreportage maakt, zeker als het je eerste is. Nuttig, want in tegenstelling tot de meeste andere foto's kun je deze niet overdoen. Zelfs die overvliegende zeldzame vogel kun je (al dan niet met hulp van waarneming.nl) nog een keer tegenkomen, maar die ringen worden echt maar één keer gewisseld.

Ik heb lang geleden (nota bene nog in het analoge tijdperk) één keer een bruiloft gedaan, voor goede vrienden die echt geen cent te makken hadden. Met een boel geluk was het resultaat nog best redelijk (het bruidspaar was er in ieder geval dolblij mee, maar ik weet nog dat ik peentjes gezweet heb en me voorgenomen heb dit nooit meer te doen.

  • Like 4
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind veel leuk in de fotografie, maar trouwreportages (of vastleggen van andere belangrijke levensmomenten) zijn echt niet mijn ding, ik heb het in het verleden wel eens gedaan voor vrienden, maar na de laatste x (aantal jaren geleden alweer) heb ik beslist dat ik voortaan nee zeg tegen dat soort dingen. Ik wil best m'n camera meenemen en ook wat plaatjes schieten maar de officiële reportage moeten ze echt iemand anders voor zoeken, dan kan ik tenminste gewoon meefeesten

  • Like 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb in 2017 in India foto's gemaakt van de trouwerij van een Indiaase vriendin. Ik was niet de officiële fotograaf dus dat gaf minder druk. Maar mijn, toenmalige, Canon 60D met  70/200 2.8 objectief overtrof zijn camera met kitlens. 

Drie dagen waarvan dag 2 (kado's) en dag drie de ceremonie van 3 uur. Hieronder  1 foto van dag 2 en 3 van dag 3 

10Jayshree_Dilip5.jpg

7Jayshree6A.jpg

38Huwelijk_JF-Jaishree_proud.jpg

34Huwelijk_Fire3.jpg

  • Like 1

Zoom.nl: Bladehans60

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mooi werk. Afgezien daarvan: qua foto niet de mooiste, maar die eerste met de bruid op haar mooist en de bruidegom in een bijna alledaags kloffie... Doet me denken aan mijn zus in zwager, die in Indonesië getrouwd zijn. Zij moest beloven de altijd beminnende, trouwe, liefhebbende echtgenote te zijn, en hij, nou ja, als hij ook een beetje zijn best deed was het wel prima:-)

  • Like 1
  • Haha 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...