Ga naar inhoud

casper.dedroog

Lid
  • Aantal items

    52
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Alles dat geplaatst werd door casper.dedroog

  1. Start tijd 10 uur bij de gvb kantoor tegenover de centraal station.
  2. Is er hier belangstelling om mee te gaan voor straat fotografie op 10 maart 2024? Heb een klein groep die mee gaat door het centrum van Amsterdam (incl. de Jordaan).
  3. Zijn hier die interesse hebben die mee willen naar de Dickens festijn festival op 16 en 17 december van 11 tot 17;00 uur? Er is een zeer kleine groep die mee wil en kunnen nog een paar mee, het wordt in Deventer gehouden. degene die mee wil, we verzamelen voor de ns station Deventer rond 10:30.
  4. Welkom René, mooie arsenaal dat je hebt voor fotografie.
  5. Welkom Harrie, benieuwd naar je werk.
  6. Ik ben voornamelijk hier op zoom actief als op Instagram actief voor fotografie qua platformen.
  7. Voor Amsterdam kunnen we een x op een neutrale plek afspreken, ligt er ook aan wat je wil gaan fotograferen. Voor degene die eventueel van ver komen, kunnen we een keer bijvoorbeeld in Utrecht afspreken (wat het makkelijkst is voor iedereen, weet niet of men een auto heeft of van ov afhankelijk is). Excuus voor de late reactie, was de laatste tijd nogal veel in het buitenland (Italië om precies te zijn).
  8. In het voorjaar wordt er weer 1 gehouden in Leiden, zal deze eerder hier op het forum plaatsen.
  9. Zou voor de Canon EOS RP gaan icm een lens erbij, in combi is er vaak wat korting wat je erbij krijgt.
  10. Voor portretten zou ik de 50 mm doen, voor bv straat fotografie zou ik de 35 mm nemen. Hopelijk heb je een keus kunnen maken.
  11. welkom op deze mooie forum Stefan. Je hebt mooie foto's op zoom.
  12. als je kan vertellen wat voor camera je hebt, kunnen we je mogelijk verder helpen.
  13. Ga graag de natuur in (oostvaardersplassen, AWD om een paar te noemen) maar ga ook gerust de stad in ergens in zuid europa voor straat fotografie. Heb alle tijd voor fotografie gezien ik volledig ben afgekeurd.
  14. photowalk door centrum Leiden icm straatfotografie, verzamelen bij starbucks Leiden NS station.
  15. zit vaak in en rond Milaan en Como voor o.a. straat fotografie.
  16. Deze dag wordt photo walk gehouden met straatfotografie in het achterhoofd door het centrum van Haarlem. Vezamelpunt voor het NS station Haarlem, start tijd 10 uur.
  17. Er is een photo walk in Leiden op zaterdag 21-01-2023, start tijd 10:00 uur vanaf station leiden (verzamelpunt bij starbucks). Gaat hier voornamelijk om straat fotografie voor wie belangstelling heeft.
  18. persoonlijk zou ik eerder voor de a6400 gaan van sony die wat meer mogelijkheden heeft en voldoende met wat je voor ogen hebt.
  19. Hoi, ben regelmatig in Amsterdam te vinden, sta open om samen of in een groep(je) te fotograferen.
  20. Mooie foto's op je insta @Shot-By-Reto Tnx voor je info trouwens, zal binnenkort is testen op mijn R6.
  21. Ben ik niet geheel mee eens dat full frame zwaar is, ligt er aan de combinatie, met spiegelreflex, ja dan is het zwaar maar als je fullframe als systeemcamera is, is het vrij licht te noemen (zwaar vind ik zelfs overdreven). ook bij hogere iso is bij fullframe systeem camera beter, kan vrij hoog gaan zonder ruis erin te krijgen. ben zelf overgestapt naar fullframe systeem camera en scheelt voor mij circa 50% dat het minder in gewicht is.
  22. Ik gebruik de canon EOS RP, R6 en de R5 icm RF 50 mm F1.8, RF 85mm F2.0 Marco lens, RF100-500 mm lens, RF 70-200 mm F4, RF 27-70 mm F2.8 IS USM
  23. Gebruik zelf een 35 of 50 mm prime lens, voor instellingen is het afhankelijk van de dag. we kunnen een keer een dag plannen voor straatfotografie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...