Ga naar inhoud

GinaHeynze

Lid
 • Aantal items

  89
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

GinaHeynze won de laatste dag op 26 januari

GinaHeynze had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

GinaHeynze's prestaties

Vaste gast

Vaste gast (8/11)

 • Enthousiast Zeldzaam
 • Actief Zeldzaam
 • Gespreksstarter
 • Reageerder
 • Eén maand lid

Recente badges

68

Reputatie

 1. Een cropcamera is prima voor hetgeen je wilt. In en hut zou kunnen vanaf 300 mm maar n de natuur zijn wat meer mm wel handig. Een 100-400 lens kun je voor heel veel dingen gebruiken dus is dat misschien voor jou de beste keuze.
 2. Als ik een foto upload zet ik die altijd meteen in een galerij. Nu zie ik dat de oudste twee galerijen niet meer zichtbaar zijn in het rijtje waar ik uit kan kiezen. Kan ik die weer zichtbaar maken of is dit gewoon zo? Nu ze ik ze er wel achteraf in maar dat vind ik niet zo handig.
 3. Jullie moeten gewoon lekker doen wat jullie zelf willen. Het internet staat trouwens vol met de berichten over zowel de netjes als het flitsen bij dieren.
 4. Jeetje...En een tuinvogel is geen natuur of wat??? Erg kromme redenering vind ik. Er zijn al zat onderzoeken geweest die hebben uitgewezen dat een vogel totaal geen hinder ondervindt van een flits dus het kan best. Wat ik minder mooi vind is dat netje. Dat is pas gevaarlijk. Daar blijven ze niet zelden in hangen met hun nagels. Je kunt de bol beter in een klopper steken.
 5. GinaHeynze

  Sony RX10iv

  OK maar het helpt vaak wel en eea heeft natuurlijk zijn beperkingen. Ik blijf het een fantastisch ding vinden.....Zolang het mooi helder weer is.
 6. GinaHeynze

  Sony RX10iv

  De RX10 IV heeft een ingebouwde (intelligente) teleconverter van zowel 1.4 als 2.0. Ik heb die onder een knop gezet zodat ik die snel kan inzetten.
 7. Ik zie alleen de wedstrijd "portret met daglicht" en daar staat bij: 0 dagen resterend. Ergens gaat er iets niet goed.
 8. Ik heb wel begrepen dat je hiervoor toestemming kunt krijgen als je om medische redenen niet zo ver kunt lopen.
 9. Zo te zien is die wedstrijd afgelopen Stefanie.
 10. Heb wat foto's van je gevonden bij "Deel de Natuur". Als het klopt dat die van jou zijn? Erg mooi. Onder welke naam post je op ZOOM?
 11. Mijn mening: De natuur is van iedereen. Die groeperingen die zich delen hebben toegeëigend om te beheren gaan nu geld vragen. Iedereen is tegenwoordig van de pot gerukt. Ik word er een beetje misselijk van.
 12. Dan ben ik heel erg strafbaar want als ik een landschapsfoto maak in mijn woongebied dan moet ik me in veel bochten wringen wil Doel er niet opstaan. Elk schip dat ik fotografeer staat Doel er ook op.
 13. Sorry maar aan die info hebben we ook niks. Kun je een link plaatsen naar je portfolio of social media account zodat we weten met wie we van doen hebben? Indien je dat niet wilt of kunt zeg dan tenminste waarom niet en hou ons niet aan het lijntje met holle frasen.
 14. Je mag tegenwoordig in België elk gebouw fotograferen mits je er niks aan verwandert.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...