Ga naar inhoud

GinaHeynze

Lid
  • Aantal items

    97
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

GinaHeynze won de laatste dag op 31 mei

GinaHeynze had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

GinaHeynze's prestaties

Vaste gast

Vaste gast (8/11)

  • Enthousiast Zeldzaam
  • Actief Zeldzaam
  • Gespreksstarter
  • Reageerder
  • Eén maand lid

Recente badges

75

Reputatie

  1. Vogels zitten vaak "te ver" weg. Dan heb je wat mm nodig. Ik heb de 100-400 en een 200-600. In de praktijk gebruik ik de laatste het liefste voor vogels maar...Die is zwaar.
  2. Het is een beetje off-topic maar hier ben ik het niet mee eens. Met de juiste afstanden (zowel van camera tot onderwerp als achter je onderwerp) en voldoende inzoomen krijg je prachtige DOF waarbij alleen het onderwerp scherp is en de achtergrond mooi romig. Heb er legio voorbeelden van. Ik heb al jaren een RX10.
  3. Dat lichtverlies valt onder normale omstandigheden best mee. Zeker als je een camera hebt die wat ISO's aankan. En dat de AF niet meer werkt met een verlenger...??? Misschien bij heel oude spullen. En dat test je toch voor je gaat kopen.
  4. Een keer gebruikt en ligt nu te verstoffen. De nieuwprijs is € 49,50 Hij mag weg voor € 35,= en dan betaal ik de verzendkosten.
  5. Meestal heb je de keuze tussen 1.4 en 2.0. Afhankelijk van wat je nodig hebt cq prettig vindt. Voor mij persoonlijk is dat de 1.4
  6. Heb hier een poosje niet gekeken omdat ik niet spam beu was. Omdat ze nu bezig zijn met de site dacht ik dat de troep hier ook opgelost zou zijn. Niet dus. Ook op de fotosite gaat het niet goed. Ik heb ineens oude profielfoto's. De mannen beantwoorden wel je berichten en ze doen erg hun best maar het is toch onbegrijpelijk dat het zo'n rommeltje is.
  7. Zo gaat het in de praktijk inderdaad meestal maar het is natuurlijk de bedoeling dat je wel kunt pannen zonder veel weg te moeten gooien. Anders noem ik het geen pannen maar geluk hebben. En...Dat pannen is best lastig om aan te leren.
  8. Het is niet alleen op dit forum. Fora lijken een beetje uit de tijd. Ook op de ZOOM voor foto's vind ik het er niet op vooruit gaan. Serieuze feedback wordt er nauwelijks nog gegeven en als je dat wel doet wordt het je niet in dank afgenomen.
  9. Een cropcamera is prima voor hetgeen je wilt. In en hut zou kunnen vanaf 300 mm maar n de natuur zijn wat meer mm wel handig. Een 100-400 lens kun je voor heel veel dingen gebruiken dus is dat misschien voor jou de beste keuze.
  10. Als ik een foto upload zet ik die altijd meteen in een galerij. Nu zie ik dat de oudste twee galerijen niet meer zichtbaar zijn in het rijtje waar ik uit kan kiezen. Kan ik die weer zichtbaar maken of is dit gewoon zo? Nu ze ik ze er wel achteraf in maar dat vind ik niet zo handig.
  11. Jullie moeten gewoon lekker doen wat jullie zelf willen. Het internet staat trouwens vol met de berichten over zowel de netjes als het flitsen bij dieren.
  12. Jeetje...En een tuinvogel is geen natuur of wat??? Erg kromme redenering vind ik. Er zijn al zat onderzoeken geweest die hebben uitgewezen dat een vogel totaal geen hinder ondervindt van een flits dus het kan best. Wat ik minder mooi vind is dat netje. Dat is pas gevaarlijk. Daar blijven ze niet zelden in hangen met hun nagels. Je kunt de bol beter in een klopper steken.
  13. GinaHeynze

    Sony RX10iv

    OK maar het helpt vaak wel en eea heeft natuurlijk zijn beperkingen. Ik blijf het een fantastisch ding vinden.....Zolang het mooi helder weer is.
  14. GinaHeynze

    Sony RX10iv

    De RX10 IV heeft een ingebouwde (intelligente) teleconverter van zowel 1.4 als 2.0. Ik heb die onder een knop gezet zodat ik die snel kan inzetten.
  15. Ik zie alleen de wedstrijd "portret met daglicht" en daar staat bij: 0 dagen resterend. Ergens gaat er iets niet goed.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...