Ga naar inhoud

hans_zoomredactie

Beheerder
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

hans_zoomredactie won de laatste dag op 21 maart

hans_zoomredactie had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

hans_zoomredactie's prestaties

Actieveling

Actieveling (5/11)

 • Enthousiast Zeldzaam
 • Actief Zeldzaam
 • Eerste bericht
 • Eén week lid
 • Eén maand lid

Recente badges

23

Reputatie

 1. Bart en Hansika, was het jullie gelukt? Zo niet, stuur dan even een mail naar redactie@zoom.nl, dan houden we via die weg even contact.
 2. Bedankt voor het blijven melden, we blijven er aan werken, ze zijn hardnekkig helaas
 3. Het lijkt misschien of er niks gebeurd maar geloof me dat we er aan werken. Op het forum is het volgens mij nu aardig onder controle, of zoom.nl is het een stuk beter dan het was. Maandag gaan we weer verder sleutelen om het laatste beetje spam er nog uit te krijgen.
 4. Het beste op het forum is het markeren als spammer, dan zijn ze wel direct weg. op zoom.nl werkt het beste de optie onder de foto, “de foto is ongepast” . die krijg ik direct in mijn mailbox
 5. Het gaat de spammers om het vergroten van hun seo positie. dit doen ze door op profile creation site lists te kijken. op zo’n site is zoom beland. zaken als captcha en ballotage zijn theoretisch wel mogelijk natuurlijk, maar we willen het nieuwe mensen ook niet te moeilijk maken om mee te doen. het is nu redelijk in de hand te houden, maar we blijven kijken naar passende verbeteringen. Dit zal stap voor stap moeten om te zien wat het effect is. binnenkort gaan we wel een betere ip blokker installeren, waardoor en nog minder ongewenst verkeer toegelaten wordt
 6. @ko3ntje jij zei: betekent dat, dat jij wel goed kan rapporteren?
 7. Het bericht uit Luxemburg is al weg?
 8. Welke berichten missen nog dan? Zijn die van na 5 januari, dat kan dan kloppen. Dat is de datum van de backup. en hoe bedoel je vanaf de indexpagina?
 9. Nee we hebben ook bezoekers uit Europa, simpelweg alleen NL toelaten is geen optie. En ook uit NL kwam spam, ook bv via vpn Meeste spam kwam overigens uit Azie
 10. Nou ja, ligt er aan hoe je het ziet, spam bots komen niet zomaar door een registratie heen waarbij email verificatie nodig is. Het gaat hier dus om spammers die ook de moeite nemen op de link in de mail te klikken. Dat betekent dus handwerk en geen automatisch script. Daar valt niet veel tegen te doen omdat het menselijk handelen is. Als jij nu iets ongewensts wilt plaatsen kan dat ook uiteraard. Of we moeten alle accounts, berichten en foto’s vooraf allemaal beoordelen wat niet te doen is, en ongewenst.
 11. Hi en excuus voor de beperkte communicatie hierover. Blijkbaar zijn we op een profile creation list terecht gekomen, die spammers voor seo doeleinden gebruiken. We hebben nu een hoop landen uitgesloten van registratie en inlog op zoom.nl en op het forum. Verder hebben we een backup teruggezet van het forum en wat daar nog aan spam in zat verwijderd. Zodra we nu iemand als spammer markeren wordt direct alles van deze user verwijderd. Iets harder beleid dus.
 12. we zijn het op dit moment aan het herstellen, we zijn er bijna
 13. Ja, ik zie het probleem, en het is doorgegeven en wordt naar gekeken.
 14. Tja, ik ben wel technisch, maar dit ging heel diep de code in. Aantal aanpassingen en updates die aan de core bestanden gedaan moesten worden die problemen gaven met de huidige functies.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...