Ga naar inhoud

wrister-kuiling

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

wrister-kuiling's prestaties

Beginner

Beginner (3/11)

  • Reageerder
  • Eerste bericht
  • Gespreksstarter

Recente badges

5

Reputatie

  1. Hoi! Wrister hier, 39 jaar woonachtig in de provincie Groningen en nieuw op het forum. Al enkele jaren bezig met Landschappen en Wildlife. Sinds een jaar ook wat meer bezig met portretfotografie waaronder in de fitness. Het portret is nog een steile leercurve en heb inmiddels mijn eerste vraag op het forum geplaatst daarover?
  2. Excuses, ik ben niet volledig geweest in mijn vraag. Het gaat om het maken van foto's van mensen in het publiek hoofdzakelijk. Dus vooral sfeerbeelden van de mensen die er zijn. Alleen, met een vriend/vriendin of kleine groepjes.
  3. Excuses, ik ben niet volledig geweest in mijn vraag. Het gaat om het maken van foto's van mensen in het publiek hoofdzakelijk. Dus vooral sfeerbeelden van de mensen die er zijn. Alleen, met een vriend/vriendin of kleine groepjes. H
  4. Hallo allen! Binnenkort ga ik voor het eerst op een lokaal feest in de buitenlucht als eventfotograaf aan de slag. Nu lees ik bij de 1 dat die flitst rechtstreeks met een rapportage flitser op de camera, al dan niet met Omni bouncer op de flitser en de ander met de hand. Voor zover ik weet, zal er een DJ zijn die o.a. discolampen(heet dat zo?) lasers en rook gebruikt en het is dus bij avond tot een uur of 01:30 in de buitenlucht. Ik kan dus geen gebruik maken van een plafond om de flits te bouncen. Wat zijn jullie ervaringen en tips die ik kan gebruiken? Alvast bedankt voor de reacties!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...