Ga naar inhoud

Randall4968

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Randall4968's prestaties

Junior

Junior (2/11)

  • Reageerder
  • Eerste bericht
  • Gespreksstarter

Recente badges

4

Reputatie

  1. Hi! Bedankt voor je reactie...heb meteen even een topic daar aangemaakt 😉 Eigenlijk HOOP ik meer dat ie niet stuk is....het gebeurde plotseling, tijdens het maken van foto's. Wellicht is dat uiteindelijk toch wel een indicatie dat ie stuk is. Het is ook een oude set, maar voldeed prima voor mij. Nee ik ga zeker niet de lens openschroeven, ik zal even een zaak in de buurt opsnorren en langsgaan.
  2. Ik ben Randall en sinds gisteren op dit forum/deze site aangemeld. Ik woon in Almere, samen met mijn vriendin, 2 kinderen en 2 katten. Maak al een tijd foto's op de wandelingen die wij maken. Oostvaardersplassen en Amsterdamse Waterleidingduinen zijn 2 favorieten van ons. Maar ook zijn wij regelmatig op de Veluwe geweest en willen we nog wel eens Google Maps erbij pakken om eens de groene vlekken op de kaart te bezoeken (meestal op de bonnefooi). Ook foto's van de maan wil ik nog wel eens proberen, hoewel ik geen telescoop heb om het allemaal wat dichterbij te brengen (gaat er nog wel komen). Heb 3 camera's die ik regelmatig gebruik: - Nikon Coolpix P520 - Sony A350 met Tamron 70-300 zoomlens en een kitlens 18-55. - Telefoon: Samsung Galaxy S22 Ultra
  3. Ik heb een Sony A350 met een Tamron 70-300 zoom lens. Nu wilde hij plots niet meer scherpstellen. De focusring beweegt alleen tussen de 4,5 en 15. Lijkt mij sterk dat de lens kapot is, Googlen en dergelijke heeft niet veel opgeleverd, behalve de lens uit elkaar schroeven en een onderdeel vervangen. Maar ik wil eerst weten of dit echt alleen op die manier opgelost kan worden, of dat er toch iets van een instelling verkeerd staat. Hij doet het zowel in de macrostand als de normale stand.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...