Ga naar inhoud

DoekeVanDijk

Lid
  • Aantal items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DoekeVanDijk

  1. @darka Dat dacht ik ook al, bedankt voor de tip
  2. @darka Dat is een mooi apparaat, de scherptediepte op afstand verder dan 50 meter is toch minder belangrijker of niet? Dat gaat wel meer vanzelf of zit ik er nu compleet naast😜
  3. @stefanie71 Bedankt voor de tip, ga ik dat eens wat uitproberen.
  4. Heeft hier een op het forum ook ideeën om afstanden te meten voor foto's, van mij tot het onderwerp, het schatten van zulke afstanden gaat nu heel vaak mis namelijk 😜 Nu kan ik pas als ik thuis ben in Lightroom Classic in de exif gegevens kijken hoever mijn onderwerp was. Ik wil namelijk me wat meer verdiepen in de depth off field. Nu ga ik nog vaak de mist in met het focus gebied van voor en achter het onderwerp. Wel graag een goedkope manier, ben toch ook een Nederlander😂
  5. @straatfotograaf Als je mijn foto op zoom.nl kijkt. Link staat hieronder. Heb een foto van een Crysant gemaakt met mijn macrolens. Ben er zeer tevreden over. Ben nog een beginner in de fotografie 😂
  6. @Bladehans60 wat leuk weer eens wat anders.
  7. @WheelieNick Ga ik ook eens even kijken dat er bij mij ook zoiets is.
  8. Bedankt voor de tip, dat is misschien nog wel een idee.
  9. Als het goed is krijg ik deze over 3 dagen binnen, er stond weer een te koop. Ben benieuwd 😁
  10. Ga ik zoiets ook de volgende keer doen, bedankt voir de tip.
  11. Wat ontzettend mooie foto's.
  12. @Stefanie71 Dat met het lichtverlies wist ik niet weer wat geleerd. Ga ik eens kijken wat het verschil is met de Sigma en Tamron voor de 600mm.
  13. @PeterKosterHT Bedankt voor de informatie, is dat duidelijk voor mij.
  14. Welke 600mm zoomlens kan ik het beste aanschaffen. Heb nu een canon EF 70-300mm 4-5.6 IS USM. Tweedehands is geen probleem. Budget rond de 1000euro. en wat is het verschil tussen een converter of extender. Heb nu vaak dat mijn onderwerp te ver weg is. En wat is de beste macrolens 105mm of 150mm rond de 400 euro. Tweedehands is geen probleem. Ik hoor graag jullie ideeën.
  15. Bedankt voor je reactie, al zijn het maar een paar.😁
  16. Bedankt voor de tip, ga ik daar volgende keer extra opletten.
  17. Bedankt voor je reactie, ik zal in ieder geval nooit slecht reageren. Bedankt wat je zegt over mijn vuurwerk foto. Mijn vogelfoto's begrijp ik wat jullie zeggen.
  18. Bedankt voor je reactie en uitleg daar kan ik zeker wat mee. Hoeveel bewerking je hebt gedaan is inderdaad nooit te zien, dat valt bij mij wel mee, ben nog niet zover met Lightroom ben een beginner en probeer mezelf alles aan te leten met zelfstudie.
  19. Bedankt voor je reactie. Dat lijkt mij inderdaad ook logisch als iemand reageert op mij probeer ik altijd te reageren. Is inderdaad wel netjes en zo sta ik er zelf ook altijd in.
  20. Bedankt voor alle hulp, het lukt nu weer dank zij jullie hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...