Ga naar inhoud

Ik ben Stefan


stefankoem

Aanbevolen berichten

Dag allemaal,

Wel zo netjes om mij even voor te stellen als nieuw lid op het forum. Mijn naam is Stefan Koeman. Woonachtig in Rilland (nog net in Zeeland, op de grens van Noord-Brabant).

Al vanaf de middelbare school ben ik in meer of mindere mate actief bezig met fotografie. Vorige maand de stap genomen om het wat serieuzer aan te pakken en mijn eigen fotografie-onderneming te starten.

Ik vind het vooral gaaf om portretten te maken van kinderen en jongeren, maar ook andere takken van fotografie vind ik leuk (reisfotografie, lekker de natuur in of het shooten van bruiloften). De afgelopen weken al enkele foto's gedeeld via de zoom-website en eigenlijk pas zojuist ontdekt dat er ook een forum is.

Ik hoop hier van anderen te kunnen leren, inspiratie op te doen en wellicht ook anderen verder te helpen in deze onwijs gave hobby!

 

Hieronder een linkje naar mijn zoom-profiel: https://zoom.nl/profiel/stefankoem . Via instagram en facebook ben ik ook te vinden als je op mijn naam zoekt, maar ik weet niet of het helemaal volgens de regels is om die hier te delen ?

aangepast door stefankoem
  • Like 5
Link naar reactie
Delen op andere sites

9 uren geleden, Bladehans60 zei:

Welkom Stefan 

Leuk dat je je eigen onderneming bent gestart. Hoe moeilijk was het om opdrachten te krijgen?

Succes met je onderneming

Bedankt! De eerste opdrachten zijn natuurlijk altijd lastig. Eerst een aantal tfp shoots gepland om wat portfolio-materiaal te verzamelen, vooral met vrienden en bekenden. Nu regent het binnen een paar weken nog steeds geen opdrachten, maar de eerste zijn al wel binnen (nog wel op 2 handen te tellen). Nu doe ik het vooral voor erbij, naast mijn gewone werk en dat wil ik ook graag zo blijven doen. Dat maakt het natuurlijk een stuk makkelijker dan wanneer je echt fulltime voor fotografie zou willen gaan. 

 

41 minuten geleden, ko3ntje zei:

Meer dan welkom op dit mooie forum. 

 

Wel benieuwd naar wat voor onderneming je gestart bent. Wat doe je zoal. ??

Jij ook bedankt! Ik richt mij vooral op portretten van kinderen, tieners en gezinnen. Daarnaast mijn eerste bruiloften ook al geshoot/gepland. 

Zie voor wat meer foto's ook mijn instagram of website: https://www.instagram.com/stefankoemanfotografie/ en https://www.stefankoemanfotografie.nl/ 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...