Ga naar inhoud

Apeldoorn een prachtige stad?


PeterKosterHT

Aanbevolen berichten

In de hoop dat deze reactie nog op tijd komt voordat het artikel 9 fotogenieke locaties in Gelderland in het magazine verschijnt: werd wel beetje verrast dat Apeldoorn hier omschreven wordt als een prachtige stad. De stad heeft niets ouds, eigenlijk alleen paleis Het Loo en in die buurt een stel kapitale villa's van mensen die het begin vorige eeuw chique vonden om in de buurt van koningin Wilhelmina te wonen.

En Apeldoorn is absoluut geen stad, hooguit een vinex-lokatie. Een echte Apeldoorner heeft het nog altijd over het dorp. Wat er prachtig aan is? De bossen er om heen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ze hadden op die plek ook beter gewoon paleis het loo kunnen zetten want het artikel doet niet meer dan melden 'prachtige stad' en gaat daarna verder over het loo. Ik vind dit soort artikelen in zoom trouwens sowieso altijd erg summier, neem bv no. 9 Achterhoek, dat is eigenlijk iets waar je niks aan hebt, daar had net zo goed Noord Brabant of de Kempen kunnen staan. Bij locatie denk ik toch aan een kleiner gebied of zelfs 1 specifieke bezienswaardigheid 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...