Ga naar inhoud

Foei Zoom.nl, beetje respect voor de natuur graag


PeterKosterHT

Aanbevolen berichten

Goed, ik ben wat recht in de leer, maar toch: in de nieuwste Zoom had de redactie wat meer respect voor de natuur op mogen brengen

Dat begint al met hoofdredacteur @maartenjacobi, die doodleuk al voor zonsopgang het Speulderbos in wandelt, maar zoals in veel natuurgebieden is de toegang ook hier van zonsondergang tot zonsopgang in het belang van de dieren verboden.

Een paar pagina's verderop, in het artikel over herfstkleuren, vindt de redactie het nodig de tip te geven dat je meer kans op leuke eekhoornfoto's maakt door ze te voeren met ongezouten nootjes. Dieren in de stad voeren is tot daar aan toe, die zijn er aan gewend (maar pas op voor ratten), dieren in de natuur voeren maakt dat ze minder creatief worden bij het zelf vinden van voedsel. Dat breekt ze in slechte tijden op.

#DoeErWatMee #EindeChagrijn #NatureFirst

aangepast door PeterKosterHT
typootjes gecorrigeerd
  • Like 4
  • Thanks 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is goed dat je het naar voren brengt @PeterKosterHT. In de regel is het zo dat je in Nederland niet tussen zonsondergang en zonsopkomst in de natuur mag zijn, er word zelfs voor bekeurd(het bedrag kan ik zeggen). Er zal wel ergens staan dat je de dieren niet mag voeren, bij natuurfotografie is het zeker not done om het wild te voeren.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...