Ga naar inhoud

boerin

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

boerin's prestaties

Junior

Junior (2/11)

 • Eén week lid
 • Eerste bericht
 • Gespreksstarter

Recente badges

5

Reputatie

 1. Ik ben Annemieke de Boer. 59 jaar, getrouwd, 2 zelfgebakken zonen en 2 van mijn man mee gekregen waar inmiddels ook 2 kleindochter bij zijn gekomen. Wij wonen sinds 2 jaar in Leerdam. Ik ben graag buiten, tipi kamperen doe ik graag en open kano varen. Inmiddels ook een busje waar ik mijn fiets achterop knoop en op pad ga. Ik fotografeer met een Sony A7 en heb recent een 100-400 lens gekocht waar ik nog wat aan moet wennen. Ik stoei met LRC op een iMac en als ik op pad ben met de MacBook. Ik ben helaas niet zo technisch waardoor ik wat aan het rommelen ben op het goed georganiseerd te krijgen. Ik fotografeer graag mijn kleindochters. Nu bezig met wild en vogels en de bloemetjes en beestjes in de tuin. Eigenlijk vind ik veel leuk. Ik geniet er erg van moet ik zeggen. Als het lukt wat ik in gedachten heb ben ik blij. Ik vind hier op zoom tips en inspiratie van anderen. Leuk om bij ongezellig weer op de academie wat kennis te vergaren. Ik vind het leuk om feedback te krijgen op mijn foto’s in de galerij. Ik heb nog veel te leren,
 2. boerin

  iMac en LRC

  #vBartheld Dank je wel! Wat fijn dat je het zo geschreven hebt dat ik het ook snap! als ik mijn foto’s op mijn MacBook laat staan looptijd snel vol. Ik heb daarom aan mij. iMac een externe schijf hangen waaar ik al mijn foto’s op verzamel, .hoe kan ik mijn foto’s overzetten van mijn MacBook naar die schijf zodat ik er ook op mijn iMac bij kan? Als ik ze importeer naar mijn iMac dan ben ik de verbinding met de catalogi kwijt toch? Gaat ie dan niet gek doen en heb ik dan de bewerking nog of heb ik dan bij het origineel of moet ik ze opnieuw bewerken en alle trefwoorden opnieuw invoegen. een cloud wordt een beetje kostbaar. Ik fotografeer te veel en op groot formaat. Daarom gebruikmaken (grote, 8G) externe schijf.
 3. boerin

  iMac en LRC

  Ik ben helemaal niet technisch aangelegd maar mijn man wel (niet specifiek met Apple), maar ik kom er niet uit. Ik ben benieuwd hoe jullie dat doen. ik werkte met een iMac en heb er inmiddels een MacBook bij. Nu wil ik graag op beiden met LRC mijn foto’s werken. Hoe organiseer ik dat. Ik gebruik geen iCloud. Ik heb een externe harde schijf waar ik mijn foto’s opsla. Onderweg zoals met vakantie etc importeer en bewerk ik dus mijn foto’s op mijn MacBook Nu had ik ergens begrepen dat ik via slimme voorvertoningen op de MacBook met foto’s kan werken die ik niet op schijf bij me heb? en de foto’s op de MacBook heb zie ik nu niet op de iMac. Hoe laat ik deze broertjes nu samen werken? Hoe pakken jullie dit aan? Ik heb de LRC encyclopedie van Zoom er op doorgespit maar daar vond ik geen oplossing. Dank je wel voor het mee denken!!!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...