Ga naar inhoud

Hansika 1968

Lid
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Hansika 1968's prestaties

Actieveling

Actieveling (5/11)

  • Eén week lid
  • Enthousiast Zeldzaam
  • Actief Zeldzaam
  • Eerste bericht
  • Gespreksstarter

Recente badges

6

Reputatie

  1. Ik heb een tip van de redactie gekregen. Hartelijk dank daarvoor. Ik had voor iedere foto apart een beschrijving moeten toevoegen. Ik ging ervan uit als men 10 foto`s tegelijkertijd upload 1 beschrijving voor alle gold. Nu snap ik waarom 1 foto lukte. Tja beetje teveel op facebook gespeeld waarschijnlijk 🤩 waar ik, tot nu toe; alleen maar mijn plaatjes poste. En een beetje op een website, maar die is gratis en dus zeer beperkt. Goed, alle gekheid op een stokje. Ga het vanavond na mijn werk eens proberen. Hoop dat andere ook geholpen zijn met deze informatie.
  2. Ik probeer nog 1 ding proberen zaterdag. Ik log via teamviewer of VNC in op een pc in NL, komend weekend, en probeer dan of ik fatsoenlijk in kan loggen en uploaden.
  3. Hallo Stefanie, Ja ik heb het ook met 1 foto geprobeert. Had ook screenshot naar klantenservice gestuurd. Echt het blijft nu stil. Ik wacht maar af nu of nog wat komt. Ik heb van mijn kant alles geprobeerd. Dank voor je tips.
  4. Hallo Peter, die foto’s heb ik 10 jaar geleden geüpload.
  5. Hallo, Dit is mijn zoom pagina. Niet dat het daar interessant is, want ik kan er niks uploaden. 😄 Ik begin het vermoeden te krijgen dat deze website helemaal kapot is gemaakt door spammers. Jammer. https://zoom.nl/profiel/hanskunenborg
  6. Hallo Hans, Goed ik ben nu via VPN op de site. Kan geen enkele foto uploaden. Dit omdat als ik 10 foto's selecteer en netjes titel en beschrijving invul met alle andere verplichte velden, alles na klik op upload foto's gewist wordt en er een melding komt dat sommige velden verplicht zijn. Dit terwijl ik die ingevuld heb. Ik geef het langzaam op. De site is heel slecht. Misschien moet ik maar eens gaan spammen, want dat werkt goed hier. Sorry grapje. mvg, Hans.
  7. Hallo Hans, Waarom heten er hier zoveel Hans? 😀 Ik heb mailcontact gehad met klantenservice@reshift.nl deze kwamen niet echt met oplossingen. Sorry voor de kritiek, maar toen ik hun reactie las, kreeg ik de indruk dat ze mijn email niet gelezen hadden of het niet begrepen. Zelf al enig succes gehad met die info die ik eerder schreef. Was erin met mijn telefoon. Toch de website werkt niet zo optimaal op mijn Iphone. Ga vanavond, op mijn laptop, het nog een keer met VPN proberen. Laat wel weten of dat lukt. Hartelijk dank voor je reactie. Hans.
  8. Ok nu is er wat vreemds gebeurd Ik heb eerst maar eens mijn vader gevraagd of hij op de inlog pagina kon komen (hij woont in NL). Dat lukte, dus toen ben ik begonnen met meerdere VPN`S te testen. Nord VPN gaf me ook toegang tot de inlog pagina (wel eerst na 5x refreshen) Ik probeerde mij in te loggen met mijn email wat ik een paar weken geleden gebruikt heb om hier, op het forum, een account aan te maken. Telkens de melding PWD niet goed $%/§$$§/&!! Goed dan maar PWD reset link geklikt en een nieuwe aangemaakt. Kom op de site Zoom.nl en log daar in (niet op het forum) Succes (dacht ik) ik blij op website en toen viel mij iets op. mmmm de avatar ziet er anders uit. Wacht eens even dat is de avatar als ik nog met Canon in de weer was op een 50D. Verdraaid dit is mijn oude account van jaren geleden ??? Maar een paar weken terug kreeg ik de melding (bij forum log in) dat dit email adres niet bekend was?? Ok nu heb ik dus ineens 2 accounts op 1 email adres. 1 voor het forum en 1 voor zoom.nl. Zucht..............
  9. Dank je Hans 😄 Als je weer eens in Hongarije bent meld je dan maar voor een kopje koffie.
  10. Het kan inmiddels zijn dat er al maatregelen getroffen worden, of in de maak zijn. Ik kan nu geen account meer maken bij Zoom.nl. Inloggen en registreren functioneert niet meer. Ik woon in Hongarije, dus dat kan de reden zijn. Echter met een VPN verbinding lukt het ook niet. Op het forum kon ik nog wel als nieuw lid me aanmelden, echter werd ik gelijk al getrakteerd met een grote berg Spam. Netje alles maar gemeld. Jammer zeg dat er zoveel zuidelijke of oostelijke mensen zijn#, die zich hiermee bezighouden.
  11. Capta krijg ik niet eens, gewoon een melding dat de website niet bestaat. Heb inmiddels de redactie een mail gestuurd, eens kijken wat daaruit komt. Ik zag de belachelijke spam ook al inderdaad. Vraag me toch af wat voor een idioten daar achter steken. Ieder weldenkend mens weet dat je daar nergens op moet klikken en toch nemen ze de moeite om een account aan te maken en beginnen dan in actieve topics te spamen.
  12. Vraagjes over deze vraag 😃 Heeft iemand al de oorzaak gevonden? Als je je aanmeldt voor het forum, heb je dan automatisch een Zoom account, of moet je dat apart aanmaken? Registreren en aanmelden werkt bij mij niet, krijg dan een melding dat die sites niet bestaan. Ik probeer vanaf het buitenland in te loggen (of een nieuw account te maken), maar gebruik een VPN naar NL.
  13. Engels is voor mij geen probleem, ik gebruik deze taal altijd op al mijn apparaten.
  14. Hallo, Ik ben Hans. Ik kom oorspronkelijk uit Nederland. Sinds 2016 woon en werk ik in Hongarije. Voor velen een onbekend land, vanwege de taal, cultuur en geschiedenis. Voor 2016 was ik in Nederland actief als hobby fotograaf. Ik heb het begin van Zoom ook nog meegemaakt. Sinds 2016 deed ik niet zoveel meer met fotografie. Door veranderingen in persoonlijke situatie ben ik 4 jaar geleden weer begonnen met fotograferen. Ik kocht toen een Canon 70D met een 24-105 en een 35mm prime. Daar had ik een tijdje plezier mee. Weer kwam er een periode zonder door de zoeker te turen. Eind 2022 kocht ik een Canon m50 m2 met 4 lenzen en genot daar erg van in 2023. Hier het album met de leukste foto`s https://photos.app.goo.gl/XQ8FESUuQDYFiwe16 Einde 2023 vond ik het tijd voor een upgrade en schafte een sony A7m4 aan met een paar leuke lenzen. Sindsdien geniet ik elk weekend weer van tijd met mijn camera die ik dan naderhand verwerk met lightroom en Photoshop. De fotografie-koorts woedt weer stevig en moet soms medicijnen innemen om de passie te temperen. Zit nu weer met een scheef oog naar de Sony A7r5 te kijken en begin vragen van mensen te krijgen of ik hun Bruiloft wil fotograferen. Wie weet komt daar meer van. nu is straatfotografie hoofdzakelijk wat ik die plus af en toe evenementen en portret. Begin nu ook foto-projecten op te zetten, wat heel interessant is. Ik heb me weer eens aangemeld bij Zoom om te kijken hoe andere genieten van fotograferen. Hier wat albums die ik bij hou in Google-photo. Györ, de stad waar ik woon. Het begin zijn alleen maar foto`s met een handy, Pas later beginnen de plaatjes met een Camera. https://photos.app.goo.gl/HcgH6RBAAwdjq9ro6 Budapest. Deze stad bezoek ik regelmatig om lekker te fotograferen. https://photos.app.goo.gl/MdQYwpKtU82CB3RS6 Hongarije. Plaatjes die ik in Hongarije maakte. https://photos.app.goo.gl/17j258nF7HtCWVsy9 Plaatjes gemaakt met de Sony a7m4 https://photos.app.goo.gl/V7jRWWGayo8Ggui78 Ik wens iedereen een heel fijne dag en een mooi weekend.
  15. Hallo Bart, Nee prijzen voor levensmiddelen is zelfs hoger als in NL. Inkomen van de gemiddelde Hongaar is 1200 bruto. Veel mensen hebben 2 jobs om het hoofd boven water te houden. 800.000 Hongaren werken in Oostenrijk, Duitsland, Nederland en Engeland. Infrastructuur, gezondheidszorg is slecht. Regering is corrupt en heeft dictatoriale trekjes. Al met al kunnen prijzen vanwege al deze factoren niet zoveel verschillen tussen Europese lidstaten. Ik denk we zullen de echte reden niet vinden. Het was maar een vraagje, of iemand een idee heeft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...