Ga naar inhoud

Hans in Hongarije


Aanbevolen berichten

Hallo, 

Ik ben Hans. Ik kom oorspronkelijk uit Nederland. Sinds 2016 woon en werk ik in Hongarije. Voor velen een onbekend land, vanwege de taal, cultuur en geschiedenis. Voor 2016 was ik in Nederland actief als hobby fotograaf. Ik heb het begin van Zoom ook nog meegemaakt. Sinds 2016 deed ik niet zoveel meer met fotografie. Door veranderingen in persoonlijke situatie ben ik 4 jaar geleden weer begonnen met fotograferen. Ik kocht toen een Canon 70D met een 24-105 en een 35mm prime. Daar had ik een tijdje plezier mee. Weer kwam er een periode zonder door de zoeker te turen. Eind 2022 kocht ik een Canon m50 m2 met 4 lenzen en genot daar erg van in 2023. Hier het album met de leukste foto`s https://photos.app.goo.gl/XQ8FESUuQDYFiwe16 Einde 2023 vond ik het tijd voor een upgrade en schafte een sony A7m4 aan met een paar leuke lenzen. Sindsdien geniet ik elk weekend weer van tijd met mijn camera die ik dan naderhand verwerk met lightroom en Photoshop. De fotografie-koorts woedt weer stevig en moet soms medicijnen innemen om de passie te temperen. Zit nu weer met een scheef oog naar de Sony A7r5 te kijken en begin vragen van mensen te krijgen of ik hun Bruiloft wil fotograferen. Wie weet komt daar meer van. nu is straatfotografie hoofdzakelijk wat ik die plus af en toe evenementen en portret. Begin nu ook foto-projecten op te zetten, wat heel interessant is. Ik heb me weer eens aangemeld bij Zoom om te kijken hoe andere genieten van fotograferen.

Hier wat albums die ik bij hou in Google-photo.

Györ, de stad waar ik woon. Het begin zijn alleen maar foto`s met een handy, Pas later beginnen de plaatjes met een Camera.

https://photos.app.goo.gl/HcgH6RBAAwdjq9ro6

 

Budapest. Deze stad bezoek ik regelmatig om lekker te fotograferen.

https://photos.app.goo.gl/MdQYwpKtU82CB3RS6

 

Hongarije. Plaatjes die ik in Hongarije maakte.

https://photos.app.goo.gl/17j258nF7HtCWVsy9

 

Plaatjes gemaakt met de Sony a7m4

https://photos.app.goo.gl/V7jRWWGayo8Ggui78

 

Ik wens iedereen een heel fijne dag en een mooi weekend.

 

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

7 uren geleden, PeterKosterHT zei:

Ondanks alIe spam lukt uploaden mij nog altijd gewoon. En ik zie bij jou toch ook twee foto's staan. Weet natuurlijk n iet hoeveel je er vergeefs gepost hebt...
image.thumb.png.a2e9656be02274ebcbd053de01d6955d.png

Hallo Peter,

die foto’s heb ik 10 jaar geleden geüpload.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...