Ga naar inhoud

Ocho

Lid
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Ocho's prestaties

Actieveling

Actieveling (5/11)

 • Actief Zeldzaam
 • Eén maand lid
 • Enthousiast Zeldzaam
 • Gespreksstarter
 • Eén week lid

Recente badges

23

Reputatie

 1. jammer dat ON1 daarmee (nog) niet mee kan werken. Ik begrijp dat loupedeck plus wel door PShop wordt ondersteund? Fijne avond!
 2. Ocho

  Leuke YouTube serie

  Ik zie geen url bij ko3ntje .. maar met onderstaande link kom je op Youtube terecht Pro Photographer, Cheap Camera Challenge - Sean Tucker - YouTube groet, Ocho
 3. Bericht ivm TWvU 22 februari: deze link www.kruwt.nl/ leidt naar een onbetrouwbare website !! ( extension://fdhgeoginicibhagdmblfikbgbkahibd/html/site_status_block_page.html) Mogelijk dat jouw site overgenomen is door een kwaadwillende? Ik vraag mij ook af waarom jezelf niet voor een https:// site gaat...? met groet, Ocho
 4. Hoi Lenjan, dank voor je toelichting. Ik begrijp waarom je eea. in PS wilt doen. Zelf ben ik op ON1 overgestapt op het moment dat de standalone versie werd gestopt. Heb elk jaar weer belangrijke verbeteringen in ON1 gezien -mede op prioriteiten die door de user-group werd aangegeven. Voor mij een ideaal prg. waar ik goed mee uit de voeten kan. Zo heeft ieder bewerkingsprogramma zijn voordelen ? met groet, Ocho
 5. Hoi Alfred. Kijk eens naar deze uitgebreide hoeveelheid instructie video's op YouTube on1 2022 tutorials - YouTube Verder vind je heel veel video's o hun eigen website ! Meer dan genoeg, en misschien meer dan bij LR . Ben jij het er mee eens ?
 6. Een wat late reactie. Het beoordelen van of de foto geslaagd is of niet doe je het beste op een computer. Het schermpje op een spiegelreflex biedt een relatief goede indruk van de foto . Maak je foto's op plekken waar je niet vaak meer terug kan komen, of zijn de situaties erg uniek: maak dan extra foto's met verschillende instellingen.
 7. Probeer eea. eens met NoNoise van ON1 (trial versie beschikbaar). Groet.
 8. Hoi Lenjan, ik ben benieuwd voor welke bewerkingen je momenteel nog terug moet vallen op Photoshop! Groetjes.
 9. Het is goedkoper, en tijdelijk een aanbieding voorde halve prijs Buy ON1 Photo RAW 2022 halve prijs: € 62,06 Ik werk er al jaren met veel enthousiasme mee. Geen duur abonnement meer !
 10. Wanneer je niet gaat flitsen, is het ook te proberen om de camera 45 graden ten opzichte van de ruit te plaatsen; je krijgt geen reflecties maar wel een mooi strijklicht op de foto.
 11. Hoi JVW... dank voor het doorgeven van fotolocaties ! Ik wist niet dat er zo'n geweldig mooi overzicht was.
 12. Waarom proberen jullie niet de tryal versie van ON1 2022. Het is een combi van mogelijke bewerkingen die je in Lightroom en grotendeels ook in Photoshop vindt. Het is een prachtig en krachtig fotobewerkingsprogr. succes !
 13. rhdevos, je noemt een sterk argument : een watermerk laat direct zien wie de fotograaf is. Maar soms zie ik watermerken die moeilijk te ontcijferen zijn om dat de grafische uitvoering veel op een slecht leesbare handtekening lijkt?
 14. Ik ben het met de visie van Stefanie eens -zie het als signeren/ naamsbekendheid mee geven/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...