Ga naar inhoud

Even voorstellen: Michiel Gimpel


pelmich

Aanbevolen berichten

Hallo, Mijn naam is Michiel Gimpel. Ik zit inmiddels al enige tijd hier op Zoom.nl onder de naam Pelmich. Ik fotografeer hobbymatig maar naar mijn mening te weinig (voornamelijk door fysieke problemen de laatste paar jaar). Nu kan ik weer vooruit en heb ik mij voorgenomen om ook weer meer uit deze fijne bezigheid te halen.

Ik fotografeerde met een Nikon D5600 maar heb mij onlangs een D750 aangeschaft om op deze manier eens de sprong naar full frame te maken. Ben nu bezig mij de camera eigen te maken en daar dan straks leuke dingen mee te doen. Voornamelijk landschappen en natuur. Maar verder eigenlijk alles wat voor de lens komt lijkt mij leuk.

Bij het ontdekken van de camera stuit ik op een probleempje. Ik probeer de D750 te koppelen aan Snapbridge maar dat lukt niet en het is mij niet duidelijk waarom niet. De versie van Snapbridge op mijn smartphone is 2.10.0. Volgens mij is dat de meeste recente en zijn WMU-compatible camera's, waaronder de D750, ook te koppelen. Maar nogmaals het lukt niet en ik weet niet hoe of wat.

Is er iemand die mij hierin raad of advies kan geven? Alvast mijn dank!

  • Like 4
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...