Ga naar inhoud

hanskl

Beheerder
 • Aantal items

  35
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

hanskl won de laatste dag op 16 maart 2023

hanskl had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

hanskl's prestaties

Gevorderde

Gevorderde (7/11)

 • Eén jaar lid
 • Reageerder
 • Actief Zeldzaam
 • Eén maand lid
 • Enthousiast Zeldzaam

Recente badges

70

Reputatie

 1. de links op die site verwijzen naar niet werkende websites
 2. hi, we lezen alles echt wel mee, maar het is gewoon niet zo dat er even een plugin te installeren is in het forum waardoor het opgelost is helaas. We blijven achter de schermen echt kijken naar oplossingen. Een heel groot deel van de wereld is al uitgesloten, maar we zijn er helaas nog niet.
 3. beste Gietjedor, heb je een voorbeeld voor me? Dan kijken we wat er gebeurt.
 4. Speciaal voor Zoomers hebben we 2 camera's die we mogen laten testen. Heb jij een vlotte pen? Laat ons dan via een mailtje naar redactie@zoom.nl weten welke camera je zou willen reviewen. Stuur een linkje mee van je account op Zoom.nl of Instagram en wie weet test jij binnenkort een van deze camera's! Jouw review verschijnt daarna in Zoom.nl magazine.
 5. De agenda is weer bijgewerkt https://www.zoom.nl/agenda
 6. beste Zoomers, excuus, volgende keer zullen we erbij zetten dat we de tester binnen een week via mail benaderen. De tester is dus al gekozen. Maar er komen altijd weer nieuwe testmodellen. groet Hans
 7. Zoom.nl zoekt voor komende editie van Zoom.nl magazine een fotograaf die de Fujifilm X-T5 wil testen. Wil jij deze camera voor ons testen en er een review over schrijven? Stuur dan nu een email naar redactie@zoom.nl of reageer onder dit topic, liefst met link naar je Zoom.nl of Instagram-profiel. Meer informatie over de X-T5: https://zoom.nl/nieuws/fujifilm-x-t5-de-vernieuwde-klassieker
 8. Hi, we hebben de informatie op de pagina aangevuld met wat meer details. Het verschil met de gewone gebruikersreview is dat die echt voor in het magazine is, en voor maar 1 tester, en deze manier is voor online voor review.nl.
 9. Met Zoom.nl gaan we iets nieuws doen: de Zoom.nl Testpanels. Je kunt hiermee gratis de nieuwste cameraproducten testen en hier je mening over geven. Voor jou dus de perfecte kans om de nieuwste camera's en objectieven te ervaren. We beginnen de Zoom.nl Testpanels met de Sony a7R V. Meer info: https://zoom.nl/nieuws/zoomnl-testpanels-gratis-de-nieuwste-producten-testen
 10. beste Zoomers, Graag willen we vanuit de redactie van Zoom.nl weten wat er nog op jullie natuurfotografie-bucketlist staat. Wat zou jij nog eens willen fotograferen, maar is nog niet gelukt? Denk aan natuurverschijnselen of bepaalde dieren. zoals zeevonk of een ijsvogel. Alle inzendingen zijn voor ons ter inspiratie voor nieuwe artikelen en andere content. We zijn heel erg benieuwd naar jullie reacties! alvast bedankt!
 11. Zoom.nl zoekt voor komende editie van Zoom.nl magazine een fotograaf die de Panasonic GH6 wil testen. Wil jij deze camera voor ons testen en er een review over schrijven? Stuur dan nu een email naar redactie@zoom.nl of reageer onder dit topic, liefst met link naar je Zoom.nl of Instagram-profiel.
 12. lukt het om een screencast/te filmen wat er mis gaat? En dit te mailen naar redactie@zoom.nl ?
 13. Willen de mensen bij wie het niet werkt eens doorgeven met welke browser (en liefst ook versie) ze werken?
 14. ik neem even contact met je op via mail
 15. hi YongleiOfficial, hier de redactie, ik ga even meekijken...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...