Ga naar inhoud

YongleiOfficial

Aanbevolen berichten

Hi allemaal,

Mijn naam is Yong Lei van Barlingen en ben er zojuist achter gekomen dat zoom een forum heeft haha. Ik ben 23 jaar oud en ben een fulltime studente Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast mijn studie vind ik het leuk on te fotograferen, boeken te lezen, series en films te kijken, sporten en door huisdansen wanneer ik aan het schoonmaken ben.  

Mijn hobby door de jaren heen is begonnen bij het maken van foto’s met de compactcamera van mijn ouders of een wegwerpcamera. Tijdens mijn mbo-opleiding, kreeg ik het vak fotografie erbij. Ik deed mijn best voor alle fotografieopdrachten, maar als resultaat werd mijn werk afgekapt met de feedback dat mijn docent het 'gewoon' niet mooi vond, omdat het niet zijn smaak was. Helaas werd mijn liefde voor fotografie minder en gebruikte ik mijn camera alleen nog voor schoolopdrachten. In 2020 ben ik opnieuw verliefd geworden op fotograferen! Ondertussen is mijn hobby uitgebloeid tot mijn passie.

Website:
https://zoom.nl/profiel/yongleiofficial
https://leisraw.nl

Veel liefs ?

  • Like 5
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Op 25-4-2022 om 14:30, Stefanie71 zei:

Fijn dat het toch hebt weten herontdekken ondanks die nare docent, over smaak vat niet te twisten, maar ik vind dat een docent techniek boven persoonlijke smaak moet laten gaan. Mooie hondenfoto's op je profiel trouwens!

Dank u wel, dat vond ik ook haha

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
  • 1 maand later...

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...