Ga naar inhoud

Ingridgb

Lid
  • Aantal items

    260
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    17

Ingridgb won de laatste dag op 20 januari

Ingridgb had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Ingridgb's prestaties

Fotografie autoriteit

Fotografie autoriteit (9/11)

  • Eén jaar lid
  • Kroegtijger Zeldzaam
  • Populair Zeldzaam
  • Enthousiast Zeldzaam
  • Actief Zeldzaam

Recente badges

214

Reputatie

  1. Dat continuous shooting deed ik met mijn 1e DSLR met mijn honden in de zee (en dat op de automatische stand, haha). Maar dat is zeker 15 jaar geleden... En veel weggooien... je wil niet weten hoeveel mislukte foto's ik so wie so al weggooi. Daarom maak ik vaak van 1 onderwerp - indien mogelijk - meerdere opnamen met diverse instellingen, zodat ik er op de computer hopelijk toch een goede foto tussen vind, haha.
  2. Hm, daar heb jij weer een punt, haha.
  3. Ik waag me nog niet aan dat soort foto's, haha, ik moest eerst de "gewone" foto's goed onder de knie hebben 🙂
  4. Toch ook wel mooi, hoor, misschien inderdaad met iets meer ruimte aan de linkerkant...
  5. Ik had al een vermoeden dat het een storing is. Hopelijk leest één van de moderators dit topic 🙂
  6. Als je een groep aanmaakt, kun je aanvinken of iemand eerst "toestemming" moet krijgen om toegelaten te worden. Wat betreft de oude - niet meer actieve - groepen: via de zoekfunctie kom je er nog wel terecht en dus kun je er nog wel inspiratie op doen voor locaties bijv.
  7. Volgens mij klopt het wel, als het spoor niet haaks de weg kruist.
  8. Dat heb ik inderdaad ook gemerkt met sommige groepen, dat je niet wordt toegelaten. Kijk je dan op het profiel van degene, die de groep gemaakt heeft, dan zijn de nieuwste foto's van die persoon van jaren geleden.
  9. Op Zoom heb ik eens een paar groepen aangemaakt. Nu wilde ik er eentje bij maken, maar dat lukt al enige tijd niet. Als ik alles invul (titel, omschrijving e.d.) dan krijg ik de melding dat dit verplichte tekstvakken zijn, dus blijkbaar komt het niet goed door. Zijn er meer mensen, die dit ervaren?
  10. Om eerlijk te zijn vind ik deze ook net wat mooier.
  11. Zal wel een storing zijn. Ik kon gisteren ook al geen nieuwe groep aanmaken (van alles ingevuld waar nodig en dan de melding krijgen dat die tekstvakken ingevuld moesten worden, haha).
  12. Ik denk dat er weer eens een storing is op de site. Ik probeerde net een nieuwe groep aan te maken, vulde netjes titel, beschrijving e.d. in, maar op de één of andere manier ziet de site niet dat er iets ingevuld is. Ook is de site (bij mij) enorm traag...
  13. Creatief bedacht, maar ik prefereer toch de kleurrijke voorkant, haha
  14. Afgelopen zaterdag een dagje naar Limburg met mijn nieuwe "tuut". Ik had mijn camera wel meegenomen, maar nog geen foto's gemaakt. Het laatste plaatsje dat we aandeden was Thorn. Eigenlijk was ik niet van plan om er rond te gaan lopen, maar uiteindelijk toch maar gedaan, mede omdat de zon uiteindelijk wat meer doorkwam en het er wat gezelliger uit zag. Wat is het toch een heerlijk fotogeniek plaatsje! Ik was er al vaker geweest, maar nog niet eerder met camera.
  15. Niet altijd inderdaad, maar het is een poging waard toch? 😉 En anders inderdaad hier op het forum feedback vragen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...