Ga naar inhoud

Het gaat steeds verder achteruit met dit forum


Aanbevolen berichten

Jammer, jammer, jammer. 😮‍💨 Het leek even opgelost maar helaas de tsunami aan spam en nepaccounts blijft maar doorgaan. Tegelijkertijd zie ik de activiteit van serieuze gebruikers afnemen. Geen nieuwe items, geen nieuwe vragen en geen discussies. En daardoor dus ook minder wisselwerking. Logisch dat het op deze manier doodbloed en erg spijtig dat de beheerders van het forum de overvloed aan spam en nepaccounts niet onder controle krijgen. Het gevolg laat zich raden. Steeds minder activiteit en steeds meer mensen die Zoom.nl de rug toedraaien.

Het forum laat ik dan ook maar voor gezien en het is niet ondenkbaar dat, dat ook gaat gebeuren bij de foto's op de site. 😒

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur terug, Malaga Rene zei:

Ojee heb mij net aangemeld 😳

Hallo Malaga Rene,  niet iedereen is gestopt hoor. Zelf was ik enige tijd minder actief, maar nam ik wel regelmatig een kijkje op dit forum. Het is een goede gewoonte dat je als nieuwe gebruiker jezelf ook voorstelt, zie ik je daar binnenkort terug?

  • Like 1

 

Kijk op zoom.nl: gietjedo

Link naar reactie
Delen op andere sites

16 uren geleden, GinaHeynze zei:

Het is niet alleen op dit forum. Fora lijken een beetje uit de tijd. Ook op de ZOOM voor foto's vind ik het er niet op vooruit gaan. Serieuze feedback wordt er nauwelijks nog gegeven en als je dat wel doet wordt het je niet in dank afgenomen.

laat staan de fotos die af en toe geplaatst worden. 

 

Het voordeel van hier tov het andere forum, waar menigeen naar toe vertrekt, vind ik de overzichtelijkheid.  Daar moet je maar een onderwerp aanklikken op beoordeling van de titel, hier vind ik het toch overzichtelijker en fijner scrollen. Als er nou iemand van zoom zich druk om maakt, maar ze geven in geen geval thuis. 

Je wilt van A naar B met de boot. partij C levert je een boot, en verder moet je t maar uizoeken. brandstof, onderhoud, trafic. RUR.. 

  • Like 4

goodbye

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...